100 kilo is Sybo de Geus en Sybo de Geus is 100 kilo.
Hoewel, tegenwoordig iets minder.

Na zijn studie Grafische Vormgeving heeft hij bij verschillende reclamebureau’s gewerkt en is in 2003 als zelfstandig ontwerper gestart. Sybo is sterk in het ontwikkelen van concepten en het doorvertalen hiervan naar tastbare ontwerpen. Hij werkt zowel op merk-strategisch niveau als op gevoel voor beleving en inhoud voor bijvoorbeeld (serious) games of informatieve doeleinden. 

Door discipline onafhankelijk te werken biedt 100 kilo zijn opdrachtgevers een breed scala aan creatieve oplossingen. Een combinatie van concept ontwerp, vormgeving van online en offline communicatievraagstukken, conceptontwikkeling voor marketing campagnes en visuele aankleding van ruimtelijke projecten. Bij voorkeur schuift Sybo aan bij de eerste brainstormsessies als uw project nog in de startblokken staat. Zo denkt hij graag mee over de insteek, de omvang en welke communicatiemiddelen worden ingezet. Hij heeft ruime ervaring in het proces van strategie, ontwerp tot realisatie.

Daarnaast werkt hij vanuit eigen initiatief aan autonome projecten. Voorbeelden hiervan zijn het Avondvierdaagseboekje, Woordplanting, de bundel Harde Rijmen en het ijsschotsen bordspel.