Sybo de Geus
ontwerper | zwaargewicht

foto-partners

Onze partners
zwaargewichten

 

‘Creatief zwaargewicht’. Klinkt goed hè? Sinds onze start in 2003 hebben we dan ook een schat aan ervaring op zak en tal van creatieve uitdagingen omgebogen naar succesvolle communicatieprojecten. Zowel online als offline.

100 kilo is een wij-vorm, ondanks het feit dat alleen Sybo de Geus een visitekaartje van 100 kilo bij zich draagt. We vinden namelijk dat onze leveranciers evengoed zwaargewichten zijn. De tekstschrijvers, fotografen, drukkerijen en programmeurs waar we mee samenwerken dragen net zo veel bij aan het succes van de projecten. Een nauwe band met deze partners is voor ons erg belangrijk.

Sybo leerde het vak door na zijn grafische opleiding bij verschillende bureaus te werken. Als ontwerper, dtp-er, 3d-illustrator en animator, met zijdelings projecten in video-editing en het vervaardigen van websites. Bij het opstarten van 100 kilo heeft hij deze vaardigheden en kennis gecombineerd tot een full service bureau dat van alle disciplines binnen het visuele communicatievak kennis heeft. Zo kan 100 kilo zijn klanten van dienst zijn op het gehele gebied van reclame en media.