Hofpoort ziekenhuis pop-up wand

Om de patiënten en bezoekers van het Hofpoort Ziekenhuis in Woerden te informeren over de fusie met het St. Antonius Ziekenhuis hebben we in samenwerking met Lab3 een pop-up wand, routekaart en tekstballonnen ontwikkeld.

De pop-up wand is geplaatst in de centrale hal van het ziekenhuis, waarbij de informatie flexibel was aan te passen d.m.v. stickers. De patiënten en bezoekers konden hun vragen achterlaten en zorgen uitten via post-its en op de achterzijde van de wand gaf de flexibel aan te passen tijdslijn de verschillende fases van de fusie aan.

De wand onder de naastgelegen trap is voorzien van een routekaart, waarbij zowel de afstanden, reistijden als mogelijkheden van vervoer naar de andere vestigingen van het St. Antonius ziekenhuis in kaart zijn gebracht.

Door het ziekenhuis heen zijn bij verschillende poli’s tekstballonnen opgehangen met informatie.

Skills: concept, ontwerp, ruimtelijk
Client: St. Antonius Ziekenhuis