100 kilo is Sybo de Geus

en Sybo de Geus is 100 kilo

Hoewel, tegenwoordig iets minder.

Na zijn studie Grafische Vormgeving heeft hij bij verschillende reclamebureau’s gewerkt en is in 2003 als zelfstandig ontwerper gestart. Onder de naam 100 kilo ontwikkelt hij creatieve concepten en vertaalt deze door naar grafische ontwerpen en producten op merk-strategisch niveau voor brand identity en marketing doeleinden.

Daarnaast ontwikkelt hij serious games om teamwerking, onboarding, verandertrajecten of kennisoverdracht te faciliteren. Binnen een serious game gaan teams via spelmechanismen met elkaar aan de slag. Leren, communiceren en samenwerken op een actieve manier.

Door discipline onafhankelijk te werken biedt 100 kilo zijn opdrachtgevers een breed scala aan creatieve oplossingen. Een combinatie van ontwerp voor online en offline communicatievraagstukken, conceptontwikkeling voor marketing campagnes, visuele aankleding van ruimtelijke projecten en ontwikkeling van spelmechanisme om teams actief te laten samenwerken.

Bij voorkeur schuift Sybo aan bij de eerste brainstormsessies als uw project nog in de startblokken staat. Zo denkt hij graag mee over de insteek, de omvang en welke communicatiemiddelen worden ingezet. Hij heeft ruime ervaring in het proces van strategie, ontwerp tot realisatie.

Stuur hem anders gewoon even een mailtje.